Bravo Otto rertospektív: “Bárki is nyert volna, az jogos győzelem lenne”

Írta jún 06 2012

A Bravo Otto 2012 lecsengett, de a gálán készült fotók, videók, és az estet boncolgató blogbejegyzések még csak most lepték el a világhálót. Ide kattintva a Mosaic TV velem készült riportját nézheted meg, a továbbiakban pedig az A Hírlap interjúját olvashatod el. SP-ről, Tóth Gabiról, a 90′-es évek sztárjairól és saját “szerepemről” a magyar médiában és a világban…

Tetszett az outfit? A Benus Dániel öltönyt a showroomban rendelheted meg.

Steiner Kristóffal a Bravo Otto 2012 díjátadóról beszélgettünk. Kristóf egyébként harmadik könyvének, a Hajónaplóknak bemutatója alkalmából látogatott haza Izraelből, amelyet a könyvhéten dedikálni is fog.

Külföldön élsz, így nem vagy már főszereplője a magyar médiának. Mit éreztél, amikor felkértek, hogy legyél a Bravo Otto egyik “házigazdája”? 

Sosem gondoltam magamra úgy, mint magyar média főszereplőre! Fejlődésben lévő, önmagán dolgozó, spirituális embernek tartom magam, aki időről időre színteret vált, hogy jobban kiteljesedhessen. Mindaz, amit a múltban csináltam, a jelenem része is. A műsorvezetés nekem olyan, mint a bicajozás: – álmomból felébresztve is a legnagyobb örömmel szórakoztatok embereket. Hiszek benne, hogy a tömegnek, az “együtt”-nek, világmegváltó ereje van. Ezért is örültem annyira a Bravo Otto-nak.

Mit szólsz ahhoz, hogy Tóth Gabi lett az év énekesnője, és SP az év férfi előadója? Meglepett, vagy sejtetted? Szerinted ki lehetett volna még díjazott?

Egy ilyen sok próbát és felkészülést igénylő show esetében, és egy ilyen erős mezőnyben bárki is nyert volna, az jogos győzelem lenne. Örülök Gabi sikerének, hiszen néha még az ágyunkat, vagy az utolsó falat ételünket is megosztottuk az argentin dzsungelben, és nagyon tehetséges embernek tartom őt. SP pedig egy igazi fenomén. Egyedi eset, hogy valaki képes egy ilyen brandet teremteni, és egy egész ország tinigenerációját lenyűgözni vele. Krisztián (SP) fotóz, rendez, ruhákat válogat magának, koreográfiákat tanul, zenéket és szövegeket ír és énekel. Aki otrombáskodik vele, csinálja utána.

Hogyan értékelnéd pár mondatban a Bravo Ottot? 

A Bravo Otto számomra felejthetetlen élmény volt, mert őszintén hiszek benne, hogy egy művésznek nincs “kora”. Azok a sztárok, akik a kilencvenes években tízezreket csábítottak be a bulikra, erre a jubileumra baromi komolyan készültek. Olyan produkciókat nyújtottak a ma legnagyobb csillagaival közösen, hogy mindkét generáció rajongóit képesek voltak megmozgatni. A harmincasok nyitottabbak lettek az újdonságokra, a kamasz közönség pedig, az elmúlt két évtized kedvenceire. Ez pedig egy csodálatos elismerés mindannyiunk számára, akik szívvel-lélekkel dolgoztunk és buliztunk a Bravo Otton.

Trackback URI | Comments RSS

Mi a véleményed?

*